Nugat z Nerkowców z Cukrem Klonowym BIO
ORZECHY NERKOWCA Z CUKREM KLONOWYM
Wegańska alternatywa słodkiej mlecznej czekolady słodzona cukrem klonowym. Cukier klonowy jest krystalizowany z soku z drzewa klonowego i jest ekscytującą odmianą cukru. Wegańska alternatywa dla mlecznej czekolady jest zrobiona z drobnych ziaren kakaowych, orzechów nerkowca i 20% cukru klonowego, których używamy do stworzenia zupełnie nowej kreacji, która jest przyjemnie słodka bez dodawania dużej ilości cukru klonowego.
Profil smakowy : nugatowo-miękkie body, bardzo słodkie masło orzechowe charakter: słodki, mleczny, maślany i wciąż wegański. Orzechy nerkowca tworzą maślano-miękką konsystencję i mają raczej subtelny smak. Bardzo kremowe wykończenie.
Czekolada° z Nerkowcami° - 70g
Składniki: syrop klonowy°, masa kakaowa°, masło kakaowe°, nerkowce°(22%), sól
Kakao minimum 50%
Fairtrade: 72%
° z kontrolowanej uprawy ekologicznej.
Może zawierać śladowe ilości orzechów, soi i sezamu.
Opis
- Składniki
- Bez glutenu
Dla Wegan - Rodzaj czekolady
- Biała
Ciemna
Mleczna
Owocowa