Czekolada z Marcepanem i Migdałami BIO
Czekolada mleczna nadziewana nugatem migdałowym i marcepanem.
Mleczna czekolada z 50% zawartością kakao, wypełniona delikatnie topiącym się nugatem migdałowym ze świeżo prażonych migdałów, uszlachetniony odrobiną białej czekolady. Następnie druga warstwa marcepanu migdałowego.
- Wartości odżywcze dla porcji: 100g
- Wartość energetyczna: 2226kJ/537 kcal
- Tłuszcz: 37 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 15 g
- Węglowodany: 40 g
- - w tym cukry: 38 g
- Białko: 9,0 g
- Sól: 0,18 g
Górska Mleczna Czekolada° nadziewana migdałową praliną°(30%) i marcepanem°(30%) - 70g
Składniki: marcepan°, surowy cukier trzcinowy°, masło kakaowe°, migdały°, masa kakaowa°, pełnotłuste kremowe mleko w proszku°, syrop skrobiowy°, odtłuszczone mleko w proszku°, słodka serwatka w proszku°, masło°, nierafinowany cukier trzcinowy°, emulgator: lecytyna sojowa°, sól, wanilia°, płatki róż°, cytryna mielona°, cynamon°
Fairtrade: 48% Kakao: 50% minimum°
° z kontrolowanej uprawy ekologicznej
Może zawierać śladowe ilości orzechów, jaj, selera i sezamu.
Opis
- Składniki
- Bez glutenu
- Rodzaj czekolady
- Biała
Ciemna
Mleczna
Owocowa