Bukiet Kwiatów - Migdałowa i Orzechowa BIO
Pierwsza – zrobiony według domowej receptury nugat migdałowy z palonych i karmelizowanych najlepszych hiszpańskich migdałów i białej czekolady. Całość obsypana płatkami róż.
Druga – zrobiony według domowej receptury nugat z orzechów nerkowca z płatkami polnych kwiatów: stokrotkami, chabrami i nagietkami oraz cytryną.
2x czekolada 35g: 1 x czekolada nugat z orzechów nerkowca° z polnymi kwiatami° i 1 x czekolada migdałowa° z różami°
Czekolada migdałowa° z różami°
Skład: surowy cukier trzcinowy°, masło kakaowe°, migdały°(21%), pełnotłuste kremowe mleko w proszku°, masa kakaowa°, odtłuszczone mleko w proszku°, słodka serwatka w proszku°, nierafinowany cukier trzcinowy°, płatki róż°(0,3%), emulgator: lecytyna sojowa°, wanilia°, sól, sproszkowany imbir°, cynamon°, lejek różany° (0,01%)
Czekolada nugat z orzechów nerkowca° z polnymi kwiatami°
Skład: surowy cukier trzcinowy°, masło kakaowe°, orzechy nerkowca°(22%), pełnotłuste kremowe mleko w proszku°, słodka serwatka w proszku°, odtłuszczone mleko w proszku°, masa kakaowa°, nierafinowany cukier trzcinowy°, chabry°(0,3%), stokrotki°(0,3%), emulgator: lecytyna sojowa°, wanilia°, sól, proszek cytrynowy°, cynamon°
Zawartość Fairtrade: 76%
° z kontrolowanej uprawy ekologicznej
Może zawierać śladowe ilości orzechów i sezamu.
Opis
- Składniki
- Bez glutenu
- Rodzaj czekolady
- Biała
Mleczna