Inkaska Jagoda w czekoladzie cytrynowej
Physalis(Inkaska Jagoda) w białej czekoladzie i cytrynowej kuwerturze.
Słodko-kwaśne andyjskie jagody oblane słodką białą czekoladą i odrobiną orzeźwiającej cytrynowej kuwertury. Ciesz się prawdziwą mocą jagód jako owocową, orzeźwiającą przekąską z ekscytującym roztapianiem.
Inkaska jagoda° pokryta białą czekoladą° i kuwerturą cytrynową° - 100g
Składniki: miechunka peruwiańska°(42%), surowy cukier trzcinowy°, masło kakaowe°, PEŁNOTŁUSTE MLEKO W PROSZKU°, ODTŁUSZCZONE MLEKO W PROSZKU°, cytryna w proszku°, substancja glazurująca°, SŁODKA SERWATKA W PROSZKU°, cukier trzcinowy nierafinowany°, emulgator: LECYTYNA SOJOWA°, wanilia°, sól kamienna, cynamon°
Zawartość Fairtrade: 79%
°z kontrolowanych upraw ekologicznych
Najlepiej spożyć przed patrz: data na opakowaniu.
Może zawierać śladowe ilości sezamu, glutenu, orzechów i soi.
- Wartości odżywcze dla porcji: 100g
- Wartość energetyczna: 1888kJ/451 kcal
- Tłuszcz: 23 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1, g
- Węglowodany: 52 g
- - w tym cukry: 51 g
- Białko: 7,2 g
- Sól: 0,16 g