Czekolada z Karmelizowanymi Migdałami
Czekolada mleczna z pralinką migdałową i karmelizowanymi migdałami
Pyszne nadzienie domowej roboty pralinki migdałowej wzbogacone białą czekoladą. Oszałamiająca kruche migdały ze świeżo karmelizowanych, kandyzowanych migdałów wprowadzi Cię w świąteczny nastrój. A jako pyszne zakończenie delikatna mleczna czekolada z 50% zawartością kakao.
- Wartości odżywcze dla porcji: 100g
- Wartość energetyczna: 2387kJ/572 kcal
- Tłuszcz: 41 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 17 g
- Węglowodany: 43 g
- - w tym cukry: 38 g
- Białko: 10,5 g
- Sól: 0,24 g
Czekolada mleczna° z praliną migdałową°(48%) i karmelizowanymi migdałami°(12%) - 70g
Składniki: surowy cukier trzcinowy°, MIGDAŁY°, masło kakaowe°, masa kakaowa°, PEŁNOTŁUSTE MLEKO W PROSZKU°, SŁODKA SERWATKA W PROSZKU°, ODTŁUSZCZONE MLEKO W PROSZKU°, MASŁO°, cukier trzcinowy nierafinowany°, emulgator: lecytyna SOJOWA°, sól, wanilia°, płatki róży°, proszek cytrynowy°, cynamon°
Fairtrade: 59% Kakao: 50% minimum w górskiej, mlecznej czekoladzie
° z kontrolowanej uprawy ekologicznej
Pełne surowe mleko z „Bio vom Berg” organicznych farmerów z Tyrolu.
Może zawierać śladowe ilości orzechów, jaj, selera i sezamu.
Opis
- Składniki
- Bez glutenu