Czekolada Karmelowa z Masła Kakaowego BIO
Labooko wzbudza najczystsze czekoladowe pożądanie, jednocześnie pozwalające na odkrycie różnorodności smaków: klasycznych ciemnych czekolad o wysokiej zawartości kakao pochodzącego z regionów o długiej tradycji uprawy oraz czekolad mlecznych, owocowych czy orzechowych.
Wszystkie czekolady powstają w jednym miejscu zgodnie z założeniami Bean-to-Bar, gdzie proces miażdżenia, prażenia, mielenia, konszowania przebiega pod czujnym okiem mistrza Josefa. W ten właśnie niepowtarzalny, wręcz zindywidualizowany sposób powstają niezwykłe czekolady Labooko o innowacyjnych smakach.
LABOOKO – czyli...LA-BOOK-O. Czekolada książka. Oprócz wspaniałego smaku poznamy też całą historię danej czekolady zapisaną wewnątrz.
Pyszne Tyrolskie mleko, którego mleczny cukier jest karmelizowany i dzięki temu uzyskuje wspaniały cukierkowy smak, nieocenione masło kakaowe, oraz naturalny cukier muscovado.
Aromaty zapachowe: biszkopty karmelowe z cynamonem, lekka nuta mleczna.
2 x czekolada karmelowa° 35g = 70g
Skład: surowy cukier trzcinowy°, masło kakaowe°, sproszkowany karmel°(25%), pełnotłuste kremowe mleko w proszku°, nierafinowany cukier trzcinowy°, emulgator: lecytyna sojowa°, wanilia°, sól, cynamon°
Fairtrade: 69%
° z kontrolowanej uprawy ekologicznej
Pełne surowe mleko z „Bio vom Berg”, organicznych farmerów z Tyrolu.
Może zawierać śladowe ilości wszystkich rodzajów orzechów, orzeszków ziemnych, sezamu
Opis
- Składniki
- Bez glutenu