Czekolada z Pistacjowym Nugatem i Migdałami
Ciemna czekolada mleczna 50% z pistacjami, marcepanem i nugatem migdałowym
Uwaga, uzależniająca: warstwa pistacjowego marcepanu z migdałowego marcepanu, pistacji, herbaty anyżowej i odrobiny brandy wiśniowej. Dodaliśmy drugą warstwę nugatu migdałowego z kruchymi migdałami i prażonymi pistacjami. W mlecznej czekoladzie z 50% zawartością kakao.
- Wartości odżywcze dla porcji: 100g
- Wartość energetyczna: 2263kJ/545 kcal
- Tłuszcz: 38 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 15 g
- Węglowodany: 38 g
- - w tym cukry: 35 g
- Białko: 9,6 g
- Sól: 0,17 g
Górska mleczna czekolada° z pistacjami°(8%), marcepanem°(28%) i migdałowym nugatem°(10%) - (zawiera alkohol) - 70g
Składniki: marcepan°, surowy cukier trzcinowy°, masło kakaowe°, masa kakaowa°, pistacje°, pełnotłuste kremowe mleko w proszku°, migdały°, syrop inwertowany°, odtłuszczone mleko w proszku°, wiśniówka°, masło°, słodka serwatka w proszku°, anyż°, nierafinowany cukier trzcinowy°, sól, emulgator: lecytyna sojowa°, wanilia°, płatki róż°, mielone cytryny°, cynamon°
Zawartość Fairtrade: 44% Kakao: 50% minimum
° z kontrolowanej uprawy ekologicznej
Surowe mleko pełne z "Bio vom Berg", rolnicy ekologiczni z Tyrolu.
Może zawierać śladowe ilości orzechów, jaj i sezamu.
Opis
- Składniki
- Bez glutenu
Z alkoholem