Czekolada z Nikaragui - 60% Kakao
Czekolada z 60% zawartością kakao – jest to coś wyjątkowego. Czekolada z wysoką zawartością kakao, wymaga najlepszych ziaren kakaowca, a 77 lat doświadczeń Don Francisco, dało mu dogłębną wiedzę na ten temat. Kakao świetnie współgra z lekką słodyczą surowego cukru trzcinowego.
Nuty zapachowe: pełnowartościowy aromat czekoladowy z nutami toffi, śmietanki, słodkiego skondensowanego mleka i lekkich nut owocowych
Nuty smakowe: ciemna czekolada do picia z mlekiem, czekoladowe brownie z nutą słodowego karmelu, śmietana, biszkopt, subtelne nuty winogron i nuta kruchego ciasta
2x Czekolada mleczna 35g= 70g
Składniki: masa kakaowa°, surowy cukier trzcinowy°, pełnotłuste mleko w proszku° , masło kakaowe°, sól, wanilia°
Zawartość Fairtrade: 84%
Kakao: 60% minimum
° z kontrolowanej uprawy ekologicznej
Surowe mleko pełne z "Bio vom Berg", rolnicy ekologiczni z Tyrolu.
Może zawierać śladowe ilości wszystkich rodzajów orzechów, sezamu i soi.
Opis
- Składniki
- Bez glutenu