Czekolada Ciemna LIMITOWANA Opus 5 72% BIO
Czas konszowania: 20 godz.
Wycieczka po wyspach: skosztuj najlepszego cuvée stworzonego z rzadkich odmian kakao z pięciu różnych krajów: Madagaskaru, Wysp Świętego Tomasza, Dominikany, Haiti i Belize. To cuvée ucieleśnia wyspiarskie kakao o karaibskim charakterze i harmonijnym, a jednocześnie niezwykle ekscytującym profilu aromatycznym. Każda odmiana kakao jest indywidualnie palona, a wszystkie razem tworzą kakaowe cuvée o wakacyjnym klimacie. Edycja limitowana: dostępna tylko przez rok.
Nuty smakowe: nuty przypraw speculoos, pomarańczy, limonki i ziół
Składniki
Czekolada ciemna 72%°
Składniki: masa kakaowa°*, surowy cukier trzcinowy°*, tłuszcz kakaowy°*
Kakao (masa kakaowa i masło kakaowe) : minimum 72%
* Fair Trade, całkowita zawartość Fair Trade: 100%
°z kontrolowanych upraw organicznych.
Może zawierać śladowe ilości wszystkich rodzajów orzechów, orzeszków ziemnych, mleka, soi i sezamu.
Informacje o wartościach odżywczych
Energia kcal | 579 | kcal |
---|---|---|
Energia kJ | 2400 | kJ |
Tłuszcz | 44 | G |
Z czego nasyca się | 27 | G |
Węglowodan | 33 | G |
z czego cukier | 27 | G |
Białko | 8,4 | G |
Sól | 0,05 | G |
Średnia wartość odżywcza na 100 g
Opis
- Składniki
- Bez glutenu
Dla Wegan