Czekolada bez cukru, 80% Kakao BIO
Labooko wzbudza najczystsze czekoladowe pożądanie, jednocześnie pozwalające na odkrycie różnorodności smaków: klasycznych ciemnych czekolad o wysokiej zawartości kakao pochodzącego z regionów o długiej tradycji uprawy oraz czekolad mlecznych, owocowych czy orzechowych.
Wszystkie czekolady powstają w jednym miejscu zgodnie z założeniami Bean-to-Bar, gdzie proces miażdżenia, prażenia, mielenia, konszowania przebiega pod czujnym okiem mistrza Josefa. W ten właśnie niepowtarzalny, wręcz zindywidualizowany sposób powstają niezwykłe czekolady Labooko o innowacyjnych smakach.
LABOOKO – czyli...LA-BOOK-O. Czekolada książka. Oprócz wspaniałego smaku poznamy też całą historię danej czekolady zapisaną wewnątrz.
Mleczna czekolada z 80% zawartością kakao i 20% mleka – całkowicie bez cukru. Wysokoprocentowa mleczna czekolada dla tych, którzy chcą doświadczyć prawdziwej mocy kakaowca, niepohamowanej, bez rozpraszania się cukrem a co za tym idzie z mniejszą ilością kalorii, przełamanej tylko niewielką ilością mleka.
Czekolada ta jest tworzona w naszej fabryce poprzez użycie najlepszej jakości, organicznego i fairtrade'owego ziarna kakao, czystego masła kakaowego i organicznego, górskiego mleka z regionu Tyrolskiego w Austrii.
2x czekolada mleczna° (bez cukru) 32,5g = 65g
Skład: masa kakaowa°, pełnotłuste kremowe mleko w proszku°, masło kakaowe°, wanilia°
Kakao: minimum 80%
Fairtrade: 80%
° z kontrolowanych upraw ekologicznych
Może zawierać śladowe ilości orzechów, sezamu i soi.
Produkt bez cukru.
Opis
- Składniki
- Bez cukru
Bez glutenu - Rodzaj czekolady
- Biała
Ciemna
Mleczna
Owocowa