Czekolada z MIgdałami i Pistacjami BIO
Francuski biały nugat Montelimar to klasyczny biały nugat z Francji. Jeśli chcesz to zrobić, musisz być na szczycie sztuki kulinarnej. Grubo posiekane pistacje i orzechy laskowe zanurzają się w tym słodkim śniegu. Dodatkowo warstwa domowego nugatu migdałowego. Jako kuwertura ekstra ciemna mleczna czekolada z 60% zawartością kakao.
- Wartości odżywcze dla porcji: 100g
- Wartość energetyczna: 2258kJ/544 kcal
- Tłuszcz: 37 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 17 g
- Węglowodany: 41 g
- - w tym cukry: 38 g
- Białko: 9,3 g
- Sól: 0,23 g
Ciemna Mleczna Czekolada° nadziewana białym nugatem°(50%), pistacjami°(6%) i orzechami laskowymi°(5%) - 70g
Składniki: surowy cukier trzcinowy°, masa kakaowa°, masło kakaowe°, migdały°, miód°, pełnotłuste kremowe mleko w proszku°, pistacje°, orzechy laskowe°, masło°, odtłuszczone mleko w proszku°, nierafinowany cukier trzcinowy°, proszek proteinowy°, słodka serwatka w proszku°, wanilia°, emulgator: lecytyna sojowa°, sól, imbir mielony°, cynamon°
Kakao: 60% minimum Fairtrade : 66%
° z kontrolowanych upraw ekologicznych
Może zawierać śladowe ilości: orzechów i sezamu.
Opis
- Składniki
- Bez glutenu
- Rodzaj czekolady
- Biała
Ciemna
Mleczna
Owocowa