Czekolada z Kremem Jagodowo Marcepanowym
Lekka górska czekolada mleczna wypełniona kremem jagodowo-marcepanowym i nugatem migdałowym
Cud jagodowy: Truskawki, maliny, jagody i porzeczki mieszają się z marcepanem, tworząc purpurowy marcepan jagodowy o mocnym jagodowym smaku i klasycznej marcepanowej konsystencji z orzeźwiającą nutą cytryny. Na wierzchu znajduje się delikatna, topiąca się warstwa nugatu migdałowego, uszlachetniona płatkami róż. W mlecznej czekoladzie z 40% zawartością kakao.
Górska czekolada mleczna° wypełniona kremem jagodowo-marcepanowym°(40%) i nugatem migdałowym°(18%) - 70g
- Wartości odżywcze dla porcji: 100g
- Wartość energetyczna: 2052kJ/491 kcal
- Tłuszcz: 31 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 13 g
- Węglowodany: 43 g
- - w tym cukry: 40 g
- Białko: 8,0 g
- Sól: 0,16 g
Składniki: MARCEPAN°, cukier trzcinowy surowy°, masło kakaowe°, MIGDAŁY°, PEŁNOTŁUSTE MLEKO W PROSZKU°, masa kakaowa°, jagody°, koncentrat porzeczkowy°, truskawki suszone°, suszone jagody°, mielone maliny°, koncentrat malinowy°, koncentrat truskawkowy°, odtłuszczone MLEKO W PROSZKU°, SŁODKA SERWATKA W PROSZKU°, MASŁO°, nierafinowany cukier trzcinowy°, sok z cytryny°, koncentrat soku z cytryny°, emulgator: LECYTYNA SOJOWA°, sól kamienna, wanilia mielona°, cukier puder°, koncentrat cytrynowy° cynamon°
Zawartość Fairtrade: 43% Kakao: 40% minimum°
° z kontrolowanej uprawy ekologicznej
Surowe mleko pełne z "Bio vom Berg", rolnicy ekologiczni z Tyrolu. Może zawierać śladowe ilości orzechów, jaj, selera i sezamu.
Opis
- Składniki
- Bez glutenu
- Rodzaj czekolady
- Biała
Ciemna
Mleczna
Owocowa