Czekolada mleczna z 50% z cukrem daktylowym
search
  • Czekolada mleczna z 50% z cukrem daktylowym
  • Czekolada mleczna z 50% z cukrem daktylowym
  • Czekolada mleczna z 50% z cukrem daktylowym

Czekolada mleczna z 50% z cukrem daktylowym

22,49 zł
Brutto
Ilość

Opis produktu

Czekolada mleczna z naturalnym cukrem: Czekolada mleczna z 50% zawartością kakao, organicznym mlekiem górskim z Tyrolu i modnym cukrem daktylowym, nowa spadająca gwiazda wśród zamienników cukru. Naturalny cukier wytwarzany z mielonych daktyli. Z lekką nutą karmelu i słodyczą porównywalną do brązowego cukru. Czekolada o intensywnym czekoladowym charakterze z nutami mlecznego karmelu, solonych orzeszków ziemnych, gofrów i daktyli.

Profil smakowy: intensywny charakter czekoladowo-mleczny, mleczny karmel, śmietanka, solone orzeszki ziemne, gofry i daktyle

Nagroda: Najlepszy produkt ekologiczny 2024, degustowany i przyznawany przez czytelników magazynu organicznego „Schrot & Korn”.


Czekolada mleczna 50%° z cukrem daktylowym°

Składniki: Cukier daktylowy°*(31%), masa kakaowa°*, masło kakaowe°*, MLEKO PEŁNE W PROSZKU°, MLEKO ODTŁUSZCZONE W PROSZKU°, ziarenka wanilii w proszku°, sól kamienna
Kakao (masa kakaowa i masło kakaowe): co najmniej 50%.

*ze sprawiedliwego handlu, całkowity udział sprawiedliwego handlu: 81%
°z kontrolowanych upraw ekologicznych
Pełne mleko w proszku od tyrolskich ekologicznych rolników górskich „Bio vom Berg”.

Może zawierać śladowe ilości wszelkiego rodzaju orzechów, orzeszków ziemnych, sezamu i soi.

Uwaga na temat alergenów
Wartości odżywcze
Energia kcal 571 kcal
Energia kJ 2371 kJ
Tłuszcz 42g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 26 g
Węglowodany 35g
w tym cukier 30 g
Białko 9,7 g
Sól 0,29 g

9006403053569
10 Przedmioty

Opis

Składniki
Bez glutenu
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.